BEŞİNCİ DÖNEM DİYABET OKULU AÇILDI

Güncelleme Tarihi: 17/10/2018

BEŞİNCİ DÖNEM DİYABET OKULU AÇILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin vatandaşlara ücretsiz olarak Diyabet Okulunda 2018 yılının 5. dönem eğitimleri verildi. Diyabet hastalığı ile ilgili eğitimcilerden önemli bilgiler alan hastalar, hastalıklarını nasıl yöneteceklerini, tedavi yöntemlerini, beslenme, egzersiz gibi konularda eğitim alıyor. Okuldan mezun olan hastalara bilinçli bir diyabet hastası olarak “Diyabet Okulu Diploması” veriliyor.

Katılan kursiyerler kendilerine böylesine güzel ve yararlı bir eğitim imkânı sunan Eğitimcilere ve Hastane Yönetimine teşekkür ettiler.