GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Güncelleme Tarihi: 17/10/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde personele yönelik eğitimler devam ediyor. Personeli bilgilendirmek, Beyaz Kod Ve Malpraktis eğitimi hastane konferans salonunda gerçekleşti. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Beyaz Kod Koordinatörü Avukat Nurten Yaylacı tarafından tüm personele “Beyaz Kod Ve Malpraktis” eğitimi verildi. Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi Ve Gölcük Ağız Diş Sağlığı personelinin yoğun ilgi gösterdiği eğitim karşılıklı fikir alışverişiyle devam etti.

Malpraktis nedir?

Bir sağlık kurumuna başvuran hastanın tıbbi tanı ve tedavi zaman sürecinde, beklenmedik olumsuz bir durumla karşı karşıya gelmesi durumudur.