16 EKİM DÜNYA ANESTEZİ GÜNÜ

Güncelleme Tarihi: 16/10/2018

16 EKİM DÜNYA ANESTEZİ GÜNÜ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde “16 Ekim Dünya Anestezi Günü” kutlandı. Kutlamaya, Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Sertan Acar, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Korkmaz Burç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, İdari mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir, Hastanemiz hekimleri, Anestezi teknisyenleri, teknikerleri, Sağlık – Sen Sendikası Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Mevlüt Akdere ve Sağlık – Sen Sendikası Gölcük temsilcilerinden Mustafa Şarlı katılım sağladılar.

Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan ziyarette, Sağlık hizmeti sunumunun en önemli öğelerinden biri olan Anestezi Ekibinin bu önemli gününü kutlarım,  özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederim, dedi. Anestezi ekibiyle birlikte pasta keserek kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Programdan dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden çalışanlar, böylesine önemli bir günde Hastane Yönetiminin yanlarında olmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.