GÖLCÜK KENT KONSEYİNDEN HASTANE YÖNETİMİNE ZİYARET

Güncelleme Tarihi: 15/10/2018

GÖLCÜK KENT KONSEYİNDEN HASTANE YÖNETİMİNE ZİYARET

Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri,   Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ ı ve hastane yönetimini ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Başkan Şentürk yürütme kurulu üyeleri ile ziyaret etti.

Gölcük  Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, beraberinde Genel Sekreter Fatih Bayram ile Yürütme Kurulu üyeleri, Nurten Turnalı, Hakan Bıçakçı, Zekeriya Tiryaki ve Aslı Arpa ile birlikte, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ ı ve hastane yönetimini ziyaret etti. Ortak yapılacak projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret için Başhekim Pehlevan’da, Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.