GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Güncelleme Tarihi: 03/10/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Bu yıl 2.'sı düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası dün oynanan final maçları ile sona erdi. 8 takım ve 65 sporcunun katıldığı turnuvada toplam 12 müsabaka sonucunda şampiyon takım belli oldu. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Temizlik Birimi takımı, final maçında Laboratuvar Birimi futbol takımıyla karşılaştı. Final maçında Laboratuvar Birimi Futbol takımını 8-3 yenen Temizlik Birimi Futbol takımı şampiyon oldu. Turnuvada Geçen senenin şampiyonu Laboratuvar birimi 2.,Röntgen Birimi 3 ve Turnuvanın yaş ortalaması en yüksek takımı olan Teknik Atölye birimi ise 4. Oldu. Turnuvanın Gol Kralı attığı 19 gol ile Röntgen Birimi oyuncusu Ferdi Aktaş olurken, En İyi Kaleci ödülü şampiyonlukta büyük payı olan Temizlik Birimi Kalecisi Murat Yılmaz’a verildi. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan " sporcularımızı tebrik ederek başarılarının devamını dilerim. Hastane idaresi olarak tüm personellerimizin her zaman yanlarında ve destekçileriyiz. Takımlarımıza desteklerini esirgemeyen tüm personelimizi, yürekten kutluyorum. " dedi.