GELENEKSEL BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI GRUP MAÇLARINDA FİNAL KARŞILAŞMASI

Güncelleme Tarihi: 01/10/2018

GELENEKSEL BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI GRUP MAÇLARINDA FİNAL KARŞILAŞMASI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personelinin geleneksel birimler arası futbol turnuvası grup maçlarında sona gelindi. Cuma günü oynanan Yarı Final Mücadelelerinde rakiplerini yenen Laboratuvar ve Temizlik Birimleri finalde birincilik için karşı karşıya gelecekler. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmalar şöyle; 3.Lük Karşılaşması 18.00-19.00 Teknik Atölye Birimi - Röntgen Birimi, Final Karşılaşması 19.00-20.00 Laboratuvar Birimi - Temizlik Birimi ve saat 20.00 KUPA TÖRENİ. Final karşılaşmasına tüm personel davetlidir.