GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE HASTANEDE BİR İLK

Güncelleme Tarihi: 28/09/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE HASTANEDE BİR İLK

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Periton Diyaliz kateteri takılmaya başlandı.

Son dönem böbrek yetmezliği tedavi seçeneklerinden biri olan “Periton Diyaliz Tedavisi” için diyaliz kateteri Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde takılıp, bu şekilde Periton Diyalizi yapılmaktadır.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlker Akar tarafından ameliyathane şartlarında periton diyaliz katateri takılan hastaya tedavisi Nefroloji Uzmanı Uz. Dr. Eda Altun’un kontrolünde başlandı.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; Hastanemizde bu işlemin yapılmaya başlamasıyla hastalara daha iyi ve özellikli sağlık hizmeti verdiğimiz için çok mutluyuz, dedi.