GÖLCÜK’TE PEMBE KOD TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güncelleme Tarihi: 28/09/2018

GÖLCÜK’TE PEMBE KOD TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde “Pembe Kod Tatbikatı” gerçekleştirildi. Acil Durum ve Afet Yönetim Birimi tarafından planlanan ve organize edilen Çocuk Servisinde “Pembe Kod(Çocuk-Bebek Kaçırma)” tatbikatı yapılmıştır.

Heyecanlı anlara sahne olan tatbikat da yer alan hastane çalışanları gerçeğini aratmayacak derecede rol sergilediler.

Acil Durum ve Afet Yönetimi tarafından belirlenen belli aralıklarla yapılan tatbikat ile hastane personellerinin acil durumlar karşısında hazır olması, hasta ve çalışan güvenliğini sağlaması hedeflenmektedir.