GÖLCÜK NECATİ ELİK DEVLET HASTANESİNDE DÜNYA ECZACILAR GÜNÜ KUTLANDI

Güncelleme Tarihi: 25/09/2018

GÖLCÜK NECATİ ELİK DEVLET HASTANESİNDE DÜNYA ECZACILAR GÜNÜ KUTLANDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Dünya Eczacılar Günü Kutlandı. Hastanede çalışan Eczacılar ve Eczane personelinin katılımıyla Hastane Başhekiminin odasında pasta kesilerek, kendilerinin bu anlamlı günü kutlandı.

İnsanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahip olan eczacılık mesleğini, en doğru şekilde icra eden eczacılarımıza, Dünya Eczacılık Günü dolayısıyla Tıbbi Hizmetler Direktörümüz Prof. Dr. Ahmet Hilmi Kaya Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane yönetimi, “Yüksek görev bilinci ve hassasiyeti ile çalışmalarını sürdüren, tedavi sürecinin en önemli basamaklarında yer alan eczacılarımızın bu özel gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz”, dediler.