SOSYAL HİZMET UZMANI ABDÜLMELİK TURAN GÖREVE BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 25/09/2018

SOSYAL HİZMET UZMANI ABDÜLMELİK TURAN GÖREVE BAŞLADI

Gölcük Necati çelik devlet Hastanesi güçleniyor. Sosyal Hizmet Uzmanı Abdülmelik Turan göreve başladı.

Abdülmelik Turan Kimdir?

1993 –ağrı doğumlu olan sosyal hizmet uzmanı Abdülmelik turan ilk orta ve lise eğitimini ağrı da tamamladı.2016 yılında Eskişehir Anadolu üniversitesi – sağlık bilimleri fakültesi sosyal hizmet bölümünden mezun oldu. Eskişehir odun pazarı sosyal hizmet merkezinde 2015 yılında stajını tamamladı. 2016 da Eskişehir safiye gönül bayar huzurevi, 2018 Eylül ayına kadar Iğdır adliyesi aile mahkemesi sosyal hizmet uzmanı olarak çalıştı.Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan sosyal hizmet uzmanı Abdülmelik Turan’a görevinde başarılar dileriz.