DEVLET HASTANESİ'NDE YANGIN TATBİKATI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 20/09/2018

DEVLET HASTANESİ'NDE YANGIN TATBİKATI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi çalışanlarına “Yangın Güvenliği Kültürü”  eğitimi verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Biriminden (KOBİTEM) İlknur Erdoğan ve Murat Goroğlu tarafından verilen eğitim çalışanlar tarafından ilgiyle dinlendi.

Eğitimde, yangının çıkış sebepleri, olası yangın olaylarına karşı alınması gereken önlemler, alevlere müdahale yöntemleri, yangın esnasında nasıl davranılması gerektiği ve yangın söndürme cihazlarının kullanımı anlatıldı. Eğitimin ardından hastane bahçesinde yapılan tatbikatta, çalışanlar yangın söndürme cihazı ile alevlere müdahale etti.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan Bu eğitimlerle her türlü olumsuz koşullara ve afet durumlarına hazırlık için hastanemiz eğitim ve tatbikatlarla aralıksız olarak hazırlanmaya devam ediyor, dedi.