GELENEKSEL BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 18/09/2018

GELENEKSEL BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personelinin geleneksel birimler arası futbol turnuvası başladı. Halı sahada 8 takım ve 65 sporcu mücadele edecek.

Turnuvaya 8 takım ve 65 sporcu katılıyor. Birimler arası futbol turnuvası  Hastane Yönetimi – İdari Birimler arasında oynanan açılış maçıyla başladı. Başhekim Pehlevan‘ın başlama vuruşuyla başlayan turnuvanın ilk karşılaşması 9-5 hastane yönetimi takımının galibiyetiyle sona erdi. Sonuncuların eleneceği grup maçlarının ardından, yarı final ve final müsabakalarının oynanacağını kaydeden Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan, ilk üç dereceyi elde edenlere kupa ve madalyalarının düzenlenecek törenle verileceğini söyledi.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; personelin moral, motivasyon, aidiyet duygusu, ekip ruhunun yanında sağlıklı birey olma yönünde bu müsabakaların önemli olduğunu belirterek tüm sporcu ve ekiplere başarılar diledi.