GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ DOKTORLARIYLA TOPLANTI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 07/09/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ DOKTORLARIYLA TOPLANTI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın başkanlığında hastane idarecileri, Uzman Hekimler ve Acil Doktorlarıyla toplantı yapıldı. Toplantıda; doktorların görev yaptıkları süre zarfında ortaya çıkan gereksinimleri, yaptıkları işlemler, hasta odaklı yaklaşarak karşılaşılan sorunların çözülmesi, hasta sevklerinde yaşanan olumsuzluklar, ihtiyaç duydukları araç ve gereçler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Hastanenin toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede; Başhekim Pehlevan bundan sonra bu tür toplantıların devam edeceğini ve daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla gereken tüm özveriyi göstereceklerini dile getirdi.