2. GELENEKSEL BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 05/09/2018

2. GELENEKSEL BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personelinin tanışması ve kaynaşması amacıyla ikincisi düzenlenen Birimler arası futbol turnuvası kuraları çekildi.

İdari mali İşler Müdür Yardımcısı Uğur Erten’in başkanlığında tertip komitesi ve takım sorumlularının katıldığı kura çekimi toplantı salonunda yapıldı.

Bu yıl 2. si yapılacak

Bu yıl 2.si yapılacak olan turnuvaya 8 takım ve 65 sporcu katılacak. Birimler arası futbol turnuvası 12 Eylül de, Kavaklı Yavuz Çim sahasında Güvenlik – Teknik Servis arasında oynanacak açılış maçıyla başlayacak.

İlk dört sıradaki takımlar yarı finale kalacak

Grup maçları sonunda ilk dört sırayı alan takımlar yarı finale kalacaktır.