GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ DİŞ HEKİMLERİNİN ASALETİ ONAYLANDI

Güncelleme Tarihi: 03/08/2018

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ DİŞ HEKİMLERİNİN ASALETİ ONAYLANDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde Çalışan 3 Diş Hekiminin aday memurluklarının adaylık sürelerinin sonunda 657 sayılı Devlet Memurları kanununun 2670 sayılı Kanunla değişik 55 maddesine istinaden yemin ederek asaletleri onaylandı. Diş Hekimleri Zeynep Kıvanç, İrem Acar Ve Muhammed Murat Tosunoğlu asalet onay belgelerinin verilmesinin ardından yemin etti. Hastane Başhekimi Op Dr. Yüksel Pehlevan; “Diş Hekimlerimizi tebrik ediyorum, görevlerinde başarılar diliyorum. Asalet onayı, hizmet veren personel için önemli olan liyakattir ”, dedi.