HASTANE İDARESİ VERİMLİLİK DEĞERLENDİRMESİ ÖNCESİ TOPLANTI YAPTI

Güncelleme Tarihi: 01/08/2018

HASTANE İDARESİ VERİMLİLİK DEĞERLENDİRMESİ ÖNCESİ TOPLANTI YAPTI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticileri “Verimlilik Değerlendirmesi” öncesi ön değerlendirme toplantısı yaptı. Kalite ve Verimlilik çalışanı Zeynep Alptekin’in hazırladığı sunumda yapılan yenilikler ve yapılması gereken çalışmalar görüşüldü. Toplantı sonucunda yenilenen verimlilik standartlarının karşılanması için gerekli planlamalar yapıldı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Verimlilik değerlendirmesi öncesi yapılan toplantıyla verimlilik değerlendirmelerinin etkin, verimli ve kaliteli sağlık hizmeti sunumu için gerekli planlamaları yapıldı. Gözlemsel değerlendirmeler başarıyı arttır”, dedi.