GÖLCÜK NECATİ ÇELİK GEBE OKULU MEZUNLARINI VERDİ

Güncelleme Tarihi: 31/07/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK GEBE OKULU MEZUNLARINI VERDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde 2018 yılının altıncı “Gebe Okulu” mezunlarını verdi. Ebe Nagihan Can, Ebe Ayşegül Kumaş ve Hemşire Semra Katkay nezaretinde eğitimlerini gerçekleştiren gebeler çok heyecanlıydı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi “Gebe Okulu” mezun vermeye devam ediyor. Altıncı dönem mezunlarının verildiği gebe bilgilendirme sınıfından 9 anne adayı mezun oldu.

Gebe eğitim okuluna katılan anne adayları, eğitimden duydukları memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.