GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Güncelleme Tarihi: 31/07/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi gücüne güç katıyor. Yeni Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Işıl Uslubaş hasta kabulüne başladı. Doktor Işıl’ın göreve başlamasıyla beraber Göz Hastalıkları Uzmanı Doktor sayısı dörde yükseldi.

1987 yılında İstanbul’da doğan Op.  Dr. Işıl Uslubaş ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı.  2011 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinden   mezun oldu. Mezuniyet sonrasında Sinop’ta 1 yıl pratisyen hekim olarak çalışan Op. Dr. Uslubaş 2013-2018 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ihtisasını tamamladı.  Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinde hasta kabulüne başlayan Op. Dr. Işıl Uslubaş’a görevinde başarılar diliyoruz.

Işıl USLUBAŞ.jpg