GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE BAYRAMLAŞMA

Güncelleme Tarihi: 14/06/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE BAYRAMLAŞMA

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından geleneksel olarak düzenlediğimiz Ramazan Bayramı kutlama töreni bu yılda samimi duygularla kutlandı. Bayramlaşma organizasyonuna Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Başhekim yardımcısı Uz. Dr. Sertan Acar, İdari Mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş ve Sağlık Bakım hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu’nun katılımlarıyla tüm servis ve birim çalışanlarıyla bayramlaşıldı.Hastanenin tüm ek binalarında çalışan personel ziyaret edilerek bayramları kutlandı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz ramazan bayramının ülkemize ve milletimize huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım, dedi.