FUTBOLDA ŞAMPİYON GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ

Güncelleme Tarihi: 07/05/2018

FUTBOLDA ŞAMPİYON GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ

Bu yıl 11.'si düzenlenen Sağlıkçılar Futbol Turnuvasında 20 takım arasından Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi futbol takımı, Doğu Kışla Parkı halı Saha tesislerinde final maçında KOÜ Tıp Fakültesi Futbol takımıyla karşılaştı. Final maçında Kocaeli Üniversitesi futbol takımını 3-2 yenen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi futbol takımı şampiyon oldu. Turnuvada futbol takımı karşılaşmaları namağlup kazanarak şampiyonluğu hak etti. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan "rakip takımları ve kendi futbolcularımızı tebrik ederek başarılarının devamını dilerim. Futbol takımımızı gösterdikleri bu başarıdan dolayı kutlarım, hastane idaresi olarak her zaman yanlarında ve destekçileriyiz" dedi.