GÖLCÜK NECATİ ÇELİK PERSONELİNE HEMOVİJİLANS EĞİTİMİ VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 30/04/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK PERSONELİNE HEMOVİJİLANS EĞİTİMİ VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ‘ne bağlı olarak çalışan tüm hastane çalışanlarının mesleki bilgi-beceri düzeylerini yükseltmek, geliştirmek ve yüksek kalitede hizmet sunabilmek amacıyla hastanemiz eğitim birimi tarafından yapılan hizmet içi eğitimlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Bunlardan biri de Hemovijilans sorumlu hekimi Uz. Dr. Tuğrul Hoşbul tarafından “Hemovijilans Eğitimi” verildi. Görsel sunumlarında yapıldığı eğitim sonrası çalışanlar eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirerek, eğitimcilere teşekkür ettiler.

Hemovijilans Nedir?

Hemovijilans; Kan ve kan ürünlerinin tedavi maksadıyla kullanılması sonucunda oluşan durumların ve yan etkilerin an ve an izlenmesi, takip edilmesi manasındadır.