DÜNYA LABORATUVAR TEKNİSYENLERİ GÜNÜ KUTLANDI

Güncelleme Tarihi: 30/04/2018

DÜNYA LABORATUVAR TEKNİSYENLERİ GÜNÜ KUTLANDI

28 Nisan “Dünya Laboratuvar Teknisyenleri Günü” dolayısıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde görev yapan Laboratuvar teknisyenlerine kutlama yapıldı. Kutlamaya Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan,  Başhekim Yardımcıları Uz. Dr. Sertan Acar, Op. Dr. Korkmaz Burç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Özdemir, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu, İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Şenol Yıldız ve laboratuvar teknisyenleri katıldı. Hastane Başhekimi  Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Sağlık hizmetleri açısından önemli bir görev üstlenen laborantlarımızın sağlık hizmetlerindeki yeri ve önemini bu vesileyle bir kez daha hatırlanmaktadır.Bu vesileyle arkadaşlarımızın 28 Nisan Laborant günlerini kutluyorum,'' dedi. Kutlama kesilen pasta ve karşılıklı hoş sohbetlerle sona erdi.