GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ FUTBOL TURNUVASINDA YARI FİNALDE

Güncelleme Tarihi: 24/04/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ FUTBOL TURNUVASINDA YARI FİNALDE

Bu yıl 11.'si düzenlenen Sağlıkçılar Futbol Turnuvasında 20 takım arasından Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi futbol takımı, turnuva grup ve 2. tur aşamalarında başarılı sonuç alarak Yarı Finale kalmıştır. Turnuvada Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Futbol Takımı Yarı Final mücadelesinde Konak Hastanesi ile Pazar Günü Saat 17.00’da İzmit Real AVM Yanı Çınar Halı Sahasında karşılaşacaktır.  Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; Turnuvada hastanemizi başarıyla temsil eden takımımıza başarılar diler, hastanemiz çalışanlarına verdikleri destekler için teşekkür ederiz ve tüm çalışanlarımızı desteğe bekliyoruz, dedi.

WhatsApp Image 2018-04-16 at 16.49.53.jpeg
WhatsApp Image 2018-04-16 at 16.51.04.jpeg