GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE “HAP” TOPLANTISI

Güncelleme Tarihi: 30/03/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE “HAP” TOPLANTISI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Acil Durum ve Afet Yönetimi tarafından hastane eğitim salonunda olası afet durumlarında alınması gereken tedbirler hastane yönetimine ve HAP (hastane afet planı) komisyonuna sunmak üzere toplantı yapıldı. Toplantıda hastanenin hap planı gözden geçirilerek alınması gereken önlemler,  acil durumlarda ve afetlerde alınması gereken önlemler görüşüldü. Hastane Başhekimi Op Dr. Yüksel Pehlevan Afet durumlarında sağlık hizmetlerinin kesintisiz ve etkili sunulması önemli olup bu durumlara her zaman hazırlıklı olmalıyız, bu ve benzeri eğitimler devam edecek, dedi.