GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ’NDE KAN TRANSFÜZYON DEĞERLENDİRMESİ

Güncelleme Tarihi: 28/03/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ’NDE KAN TRANSFÜZYON DEĞERLENDİRMESİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanlığı’na bağlı Hastane Hizmetleri Birimi tarafından, Başkan Yardımcısı Dr. Şeref Kasımoğlu, Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Eda Kurt, V.H.K.İ. Ayşe Çalmaşur ve Hemşire Canan Yılmaz'ın katılımı ile “ Kan Transfüzyon ve Hemovijilans Merkezi” değerlendirmesi yapıldı. Değerlendirmeye Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş,  Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu ve Kalite Biriminden Tülay Ertufan eşlik etti.
Değerlendirme Kan transfüzyonu ile ilgili hastalara daha kaliteli hizmet sunabilmek amaçlı yapılan istişare toplantısı ile son buldu.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; verimli geçen değerlendirmeler hastane yönetimi olarak bizlere yön vermektedir, dedi.