HALIDERE TRSM’DE FOTOĞRAF ÇEKİM ETKİNLİĞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Güncelleme Tarihi: 14/03/2018

HALIDERE TRSM’DE FOTOĞRAF ÇEKİM ETKİNLİĞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Gölcük Necati Çelik devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde sosyal ve kültürel faaliyetler devam ediyor. Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanların psiko-sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla fotoğrafçılık kursu başladı.  Kursu gönüllü olarak gölcük fotoğraf ve sinema sanatı derneği yönetim kurulu üyesi, fotoğraf sanatçısı Berna ikiz yürütüyor. Danışanların tecrübelerini arttırmak amacıyla gölcük fotoğrafçılık derneği üyeleri; İlker Pekbas, Ahmet Taşkaya,  Zerrin Tavşan,  Nebiye Azak ve Barkın Tunga’nın destekleriyle saha çalışması kapsamında gölcük saraylı evleri mevkiinde fotoğraf çekimi yapıldı.

Fotoğrafçılık etkinliği ile danışanların farkındalıklarını, sosyal ilişkilerini, dikkat konsantrasyon gibi becerilerini arttırmak hedeflenmektedir. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; danışanlarımızın sosyo-kültürel gelişimine katkı sağlayacak bu etkinliğe profesyonel ekipmanları ve fotoğrafçılık tecrübeleri ile destekleyen Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği yönetim kurulu ve üyelerinden Berna İkiz, İlker Pekbas, Ahmet Taşkaya,  Zerrin Tavşan,  Nebiye Azak ve Barkın Tunga’ya çok teşekkür ederiz, dedi.