YENİ GÖZ HASTALIKLARI UZMANI DR. RUKEN ÇİNİK HASTA KABULUNE BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 22/02/2018

YENİ GÖZ HASTALIKLARI UZMANI DR. RUKEN ÇİNİK HASTA KABULUNE BAŞLADI

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ruken Çinik Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Op. Dr. Ruken Çinik Kimdir?

1984 Göle doğumlu olan Çinik orta ve lise eğitimini Körfez Oruç Reis Anadolu Lisesinde tamamladı. 2008 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Kocaeli Üniversitesin ’den Göz Hastalıkları uzmanlığını alan Çinik 2014 yılında Diyarbakır Bismil Devlet Hastanesinde zorunlu hizmetini yaptıktan sonra Gölcük Aile Tıp Merkezinde 2 yıl çalıştı. Çinik son olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak hasta kabulüne başladı. 1 çocuk annesi Çinik’ e görevinde başarılar dileriz.