GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE TEHLİKELİ ATIKLAR BERTARAF EDİLDİ

Güncelleme Tarihi: 21/02/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE TEHLİKELİ ATIKLAR BERTARAF EDİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi faaliyetleri sonucu oluşan ve 2872 Sayılı Çevre Kanununa göre çıkarılan Atık Yönetimi Yönetmeliğine uygun olarak geçici atık depomuzda toplanan tehlikeli atıklar Atık Kodlarına göre tasnif edilerek bertaraf edilmek üzere Sözleşmeli ve Lisanslı Çevre Firmasına teslim edildi. Bu konuda bilgi veren Hastane Çevre Yönetim Birim Sorumlusu Mevlüt Akdere; hastane olarak İnsan ve Çevre Sağlığına çok önem verdiğimiz için amacımız Çevre Dostu Hastane kriterlerine uyarak çalışmalarımızı daha ilkeli yürütmekteyiz, diye konuştu. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi olarak çevreye ve insan sağlığına yaptığımız katkı bundan sonra artarak devam edecektir. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi sağlıklı günler diler.