HEDEF 2018’ DE DAHA ÇOK ORGAN BAĞIŞI ALMAK

Güncelleme Tarihi: 21/02/2018

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, ilimizdeki organ bağış sayısını arttırmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacı ile poliklinikler girişinde düzenli aralıklarla açtığı standı yeni yılda da devam ettiriyor.

Organ bağışına karşı farkındalık yaratmak ve bağışçı sayısını artırmak amacıyla poliklinikler girişinde stant açıldı. Organ Bağışı Birimi Hemşiresi Gülay Karataş tarafından hastaneye gelen vatandaşlara organ bağışı ve organ nakli konularında bilgiler verilerek toplumu bilinçlendirmeye yönelik broşürler dağıtıldı. Bağış yapan ve başvuruları kabul edilen gönüllülere organ ve doku bağışı kartı verildi.