Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi

GÖLCÜK NECATİ ÇEİK DEVLET HASTANESİNDE 8 KASIM DÜNYA RADYOLOJİ GÜNÜ KUTLANDI

Güncelleme Tarihi: 08/11/2018

GÖLCÜK NECATİ ÇEİK DEVLET HASTANESİNDE 8 KASIM DÜNYA RADYOLOJİ GÜNÜ KUTLANDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde “8 Kasım Dünya Radyoloji Günü” kutlandı. Kutlamaya, Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Korkmaz Burç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, İdari mali İşler Müdür Yardımcısı Uğur Erten, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu, Radyoloji Uzman Hekimi, Radyoloji Birim çalışanları, Sağlık – Sen Sendikası Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Mevlüt Akdere ve Sağlık – Sen Sendikası Gölcük temsilcilerinden Mustafa Şarlı katılım sağladılar.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Zor ve özveri gerektiren bir alanda çalışan tüm Radyolog, Teknisyen, Tekniker ve Personellerimizin 8 Kasım Dünya Radyoloji Günlerini Kutluyorum.”, dedi.

Radyoloji birimi çalışanlarına teşekkür edilerek pasta kesildi. Program için teşekkürlerini ileten radyoloji çalışanları memnuniyetlerini dile getirdiler.