Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi

MADDE BAĞIMLILIĞI VE AĞIR RUHSAL BOZUKLUKLARDA DAMGALAMA EĞİTİMİ VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 03/07/2018

MADDE BAĞIMLILIĞI VE AĞIR RUHSAL BOZUKLUKLARDA DAMGALAMA EĞİTİMİ VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Halıdere Toplum Ve Ruh Sağlığı sağlık profesyonelleri Uz. Hemşire Mehtap Akkoç ve Psikolog Ünzile Özpınar Topçu tarafından, Gölcük ilçe kaymakamlığının talebi üzerine Gölcük İlçe Halk Kütüphanesinden hizmet alan üyelere madde bağımlılığı ve ağır ruhsal bozukluklarda Stigma( damgalama) konularınsa eğitim verilmiştir.

Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Şengül Avcı ve diğer katılımcılar eğitimin çık verimli geçtiğini bu konu hakkındaki bilgilerinin tazelendiğini belirtip konuyla ilgili memnuniyetlerini, ilettiler.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; kurumlar arası işbirliği ve toplumu bilgilendirme çalışmalarımız devam edecektir, dedi.