Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi

HALIDERE TRSM’DE PROFESYONEL FOTOĞRAF ÇEKİMİ YÖNÜNDE İLERLİYOR

Güncelleme Tarihi: 16/05/2018

HALIDERE TRSM’DE PROFESYONEL FOTOĞRAF ÇEKİMİ YÖNÜNDE İLERLİYOR

Gölcük Necati Çelik devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde sosyal ve kültürel faaliyetler devam ediyor. Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanların psiko-sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla fotoğrafçılık kursu devam ediyor.  Kursu gönüllü olarak Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği yönetim kurulu üyesi, fotoğraf sanatçısı Berna ikiz yürütüyor. Danışanların tecrübelerini arttırmak amacıyla Gölcük Fotoğrafçılık Derneği üyelerinin destekleriyle saha çalışması kapsamında Bursa Gölyazı Köyünde fotoğraf çekimi yapıldı.

Fotoğrafçılık etkinliği ile danışanların farkındalıklarını, sosyal ilişkilerini, dikkat konsantrasyon gibi becerilerini arttırmak hedeflenmektedir. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; danışanlarımızın sosyo-kültürel gelişimine katkı sağlayacak bu etkinliğe profesyonel ekipmanları ve fotoğrafçılık tecrübeleri ile destekleyen Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği yönetim kurulu üyelerinden Berna İkiz ve Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Başkanlığına çok teşekkür ederiz, dedi.