Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi

DÖRDÜNCÜ GEBE OKULU MEZUNLARI VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 16/05/2018

DÖRDÜNCÜ GEBE OKULU MEZUNLARI VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde 2018 yılının dördüncü “Gebe Bilgilendirme Sınıfı” mezunlarını verdi. Servis sorumlu hemşiresi Semra Katkay, Ebe Nagihan Can,  Ebe Melike Sevimli ve Ebe Ayşegül Kumaş nezaretinde eğitimlerini gerçekleştiren gebeler çok heyecanlıydı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi “Gebe Bilgilendirme Sınıfı” mezun vermeye devam ediyor. Dördüncü dönem mezunlarının verildiği gebe bilgilendirme sınıfından5 anne adayı mezun oldu.

Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş’ın katıldığı mezuniyet programında kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. Hediye Yurttaş sertifikaları takdim ederken; “umarım bu eğitimde aldığınız bilgiler doğumunuzda ve anneliğinizde etkili olur,” dedi.

Gebe eğitim okuluna katılan anne adayları, eğitimden duydukları memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.