Gölcük Necati Çelik Donanma Ek Bina Takımı Futbol Turnuvasına Hazır

Sağlık çalışanları arasında kaynaşma amacıyla Kocaeli Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen “10. Geleneksel Futbol Turnuvası” başlıyor. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi turnuvaya iki takımla katılacak. Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi ve Gölcük Necati Çelik Donanma Ek Bina takımları son hazırlıklarını tamamladılar.

Kocaeli’nde çalışan sağlık çalışanlarıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Geleneksel Futbol Turnuvası ”Doğu Kışla Gençlik Parkı Halı Sahasında (İzmit Real Avm yanı) iki karşılaşma ile start alacak. İlk karşılaşmalar 19 Mart Pazar günü,  saat 15.00’te Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile Kocaeli Devlet Hastanesi ve saat 17.00’ de Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Bina ile Darıca Farabi Devlet Hastaneleri arasında oynanacak.

Turnuvanın samimi ve dostluk çerçevesinde geçmesi temennisinde bulunan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan aynı zamanda turnuvaya katılım için destek olan Hasan Zeki Sarıoğlu’na da teşekkürlerini iletti.