Yeni Deri Ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Yıldıray Yeniay Hasta Kabulune Başladı

Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Yıldıray YENİAY Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

1982 yılında Giresun’da doğan Dr. Yıldıray YENİAY ilk ve orta öğrenimini Kocaeli’nde tamamladı. 2000 yılında Deniz Lisesi’nden mezun oldu. 2006 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi Askeri Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra 2009-2013 yıllarında Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde Deri ve Zührevi Hastalıklar uzmanlığını aldı. 2013 yılında Gölcük Asker Hastanesi’ne Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı olarak atandı. 2016 yılında California Üniversitesi San Francisco’da (UCSF) bir yıl süreyle deri kanserleri, dermatolojik cerrahi ve kozmetoloji üzerine eğitim aldıktan sonra Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başlamıştır. 2 çocuk babası Yeniay’a görevinde başarılar dileriz.