Kansere Karşı Yapabiliriz, Yapabilirim!

Her yıl “4 Şubat Dünya Kanser Gününde” dünya da milyonlarca ölüme neden olan ve en önemlisi pek çoğu önlenebilir olan bir hastalığa karşı toplumsal bilinci arttırmak için tüm dünya da kampanyalar düzenlenmektedir.

Kansere karşı artık her zamankinden daha uyumlu ve koordineli bir mücadeleye ihtiyaç vardır. Kanser farklı şekillerde herkesi etkilemektedir. Kanser yakalanan kişiyi etkiler, ailesini, çevresini ve çalıştığı ortamı da etkiler.

Bu yıl kansere karşı sloganımız “Yapabilirim! Yapabiliriz!” dir. Dünya kanser günü harekete geçmede ve söz vermede önemli bir fırsattır. “Yapabilirim! Yapabiliriz!” seçeneklerini gerçekleştirmek için tercihiniz ne olursa olsun kansere karşı mücadelede bir fark yaratabiliriz ve yaratabilirsiniz! Sloganlarıyla yola çıkan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi kanser kayıt hemşireleri Melehat Acar ve Semra Gürbüz hastane içerisinde stant açarak halkımızı bilgilendirdi. Açılan stant halkımız tarafından ilgiyle karşılandı.