Yenilenen Yüzüyle Gebe Bilgilendirme Sınıfı

Gölcük Necati çelik Devlet hastanesi Gebe Bilgilendirme Sınıfı yenilenerek gebelerimiz daha temiz ve ferah bir ortamda eğitimlerini alarak anneliğe hazırlanacaktır. Bu kapsamda; Gebe Bilgilendirme Sınıfı Programı ile tüm gebelerin, doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmalarını ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak, anne ve baba adaylarına normal doğum eylemi, ağrı yönetimi ve yeni rollerini benimsemeleri konusunda bilgi ve beceri kazandırmak amaçlanmıştır.

Gebe Bilgilendirme sınıfından eğitimlerini alan gebelerimize nitelikli doğum odaları tanıtılarak normal doğumu nasıl ayrıcalıklı ve nezih bir ortamda gerçekleştirecekleri tanıtılmaktadır.

Bu amaçla hastanemiz kadın doğum servisinde beş hafta süreyle haftada ikişer saat olmak üzere eğitim verilmekledir.