Yeni Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Esin Heval Şirintaş Hasta Kabulune Başladı

Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Esin Heval Şirintaş Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

1979 İzmit doğumlu olan Şirintaş ilk, orta ve lise eğitimini Kocaeli’nde tamamladı. 2003 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesini bitirdi. Kocaeli Üniversitesin ’den Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanlığını alan Şirintaş   2010 yılında Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde zorunlu hizmetini yaptıktan sonra Körfez Devlet hastanesinde 3 yıl çalıştı. Şirintaş son olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak hasta kabulüne başladı. 2 çocuk annesi Şirintaş’a görevinde başarılar dileriz.