Yöneticimiz Asaleten Göreve Başladı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde yaklaşık beş aydır vekâleten Yöneticilik görevini yürüten Op Dr. Yüksel Pehlevan’ın asil olarak Yönetici atanması nedeni ile düzenlenen törene Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. M. Coşkun Güler, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin, ilimizdeki hastane yöneticileri, hastane idari kadrosu, il ve ilçe basın mensupları katılım sağladı.

Op. Dr. Yüksel Pehlevan kimdir?

Op. Dr. Yüksel PEHLEVAN Artvin' in Şavşat ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Artvin' de tamamlandı. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü' nden mezun oldu. Uzmanlığını SSK Bakırköy Doğumevi Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Kliniği' nde tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. 200 yılında Kadın Doğum Uzmanı olarak SSK Gölcük 82. Yıl Hastanesine atandı. 2003 yılına kadar bu görevde kaldı. Daha sonra SSK İzmit Bölge Hastanesinde göreve başladı. İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin 2007 yılında açılmasıyla İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde başhekim yardımcısı ve kadın doğum uzmanı olarak görev yaptı. Kamu Hastaneler Birliğinin kurulmasıyla, bu hastanede yönetici olarak görev aldı. İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin İzmit Seka Devlet Hastanesine bağlanıp bu hastanenin ek binası olmasından sonra başhekim yardımcısı olarak görevine devam etti. Son olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde başhekim yardımcısı olarak göreve başladı. Şu an görevine hastane yöneticisi / başhekim  olarak devam etmektedir. Op. Dr. Yüksel PEHLEVAN evli ve 3 çocuk babasıdır.