Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’Nde Kan Bağışı Kampanyası

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde 9 Kasım Çarşamba günü Kocaeli Kızılay Kan Merkezi ile ortaklaşa kan bağış etkinliği düzenlendi. Hastane personeli ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Kocaeli ilinin kan ihtiyacını gönüllü kan bağışından karşılanması yönündeki faaliyetlerini il genelinde sürdüren Kocaeli Kızılay Kan Merkezi, Dr. Özlem Bakan ve 4 kişilik ekibi ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde idi. Sabah saat 09.00’ da başlayan faaliyet hastane personeli ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla 18:00’ a kadar devam etti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ’inde katılarak destek olduğu etkinlikte tüm bağış yapan bağışçıların vatandaşlık görevlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıkları gözlemlendi.

Tüm kan bağışında bulunan bağışçılara Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yönetimi olarak teşekkür ederiz.