Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Donanma Hizmet Binasını Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Donanma Hizmet Binasını ziyaret etti. Bakan Işık Askeri hastanelerin Sağlık bakanlığına bağlanmasından sonraki süreçte yaşanan değişimleri yerinde incelemek için Donanma Hizmet Binasını ziyaret etti. Ziyarette Bakan Işık’a Kocaeli il Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, , Gölcük Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli il Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz,  Kamu Hastaneler Birliği Kocaeli Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’ te eşlik etti. Hastane Yöneticimiz Op. Dr. Yüksel Pehlevan Milli Savunma Bakanı Işık’ın bulunduğu protokole hastanemizle ile ilgili sunum yaptı.