Genel Sekreter Op. Dr. Şenol Ergüney Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine Ziyarette Bulundu

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yerinde Değerlendirildi. Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney tarafından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Donanma Hizmet Binası ve inşaat çalışmaları devam etmekte olan Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi yerinde değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeye Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Özellikli Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Uz. Dr. Aslı Gülfer Kartal, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane idarecileri katılım gösterdi. Yeni projeler için fikir alışverişinde bulunuldu.