Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr.Enver Çeşmeci Mesai Dışı Poliklinik Hizmetlerine Devam Ediyor

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Kulak-Burun-Boğaz Hekimi Op. Dr. Enver Çeşmeci ekim ayı boyunca her hafta salı ve perşembe günleri, saat 17 ile 19: 00 arasında ana binada mesai dışı hasta kabul edecektir.

OP. DR. ENVER ÇEŞMECİ KİMDİR?

1980 –Bulgaristan doğumlu olan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı Op. Dr. Enver Çeşmeci Gülhane Askeri Tıp Akademisi Tıp Fakültesi'nden 2005 yılında mezun oldu. 2005 – 2010 yılları arasında sırasıyla Çanakkale ve İstanbul’da pratisyen hekim olarak görev yaptı. 2010-2014 de  GATA (Gülhane Askeri Tıp Fakültesi) Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde KBB  ihtisasını tamamlamıştır.2014 – 2016 Diyarbakır  Askeri hastanesinde görev yapmıştır. 2016 Gölcük Asker Hastanesi ve halen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde çalışmaktadır. Kendisine görevinde başarılar dileriz.