Gölcük’Te Ek Bina Laboratuvar Hizmetleri Hızlandı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Bina Laboratuvar hizmetleri tam kapasite ile hizmet vermektedir. Konuyla ilgili bilgi veren, Biyokimya Uzmanı Doktor Ercan Saruhan geçiş sürecinde hiçbir zorluk yaşamadıklarını, adapte olduklarını ifade etti. Satın alma ile ilgili sürecin eski sisteme göre çok kısaldığını bunun hizmet kalitesini arttırarak memnuniyeti de arttığını belirtti. Hastane yönetiminin sorunlarıyla çok yakından ilgilenmesinden memnun olduklarını ifade eden Saruhan, laboratuvarda birçok tarama testinin yapıldığını, laboratuvar sonuçlarının çok kısa sürede ve internet üzerinden alınabildiğini belirtti. Bunun yanında kan alma ünitesini yenileme sürecinde sona gelinerek hastaların daha rahat ve kolay ulaşabileceğini ifade etti. Bunun da hasta ve çalışan memnuniyetini olumlu yönde etkileyeceğini belirtti.

UZ.DR. ERCAN SARUHAN KİMDİR?

1976 –İzmir  doğumlu olan Biyokimya  uzmanı Uz.Dr. Ercan Saruhan 1996 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisine girip,2000yılında tıp fakültesinden mezun olduktan sonra 2006 da Ankara GATA (Gülhane Askeri Tıp Fakültesi) da Biyokimya ihtisasını tamamlamıştır. 2006-2015 Çanakkale Askeri hastanesinde görev yapmıştır. 2015-2016 Gölcük Asker Hastanesi ve ağustos ayından bu yana Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde çalışmaktadır.