Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Artık Daha Serin

Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinde hastaların ve hasta yakınlarının rahat etmesi için iklimlendirme çalışması yapıldı. Hastanemiz de yoğun geçen yaz sıcaklarına karşı yeni klimalar takıldı. Merkezi soğutma sistemleri ile Yoğun bakım, Ameliyathane, Patoloji laboratuvarı ve hastane koridorlarına soğutma sistemleri kuruldu.

YATAKLI SERVİSLERDE BİR İLK

Hastanenin yataklı servislerinde de hastaların rahatı düşünülerek ilk defa iklimlendirme yapıldı. Yataklı servislerin giriş ve çıkışlarına konan klimalarla ortam sıcaklığı 22 derece civarında sabitlenerek hasta ve hasta yakınlarının rahat hizmet alması amaçlanmıştır.

POLİKLİNİK VE ACİL SERVİS

Poliklinik ve acil serviste hizmet alan hastalarımıza bekleme esnasında serin bir ortam oluşturmak için salon tipi klimalarla iklimlendirme yapılmıştır. Yazın sıcak günlerinde hastalar yoğun kalabalık koridorlarda sıcağı hissetmeden tedavilerini olabilmektedirler.

İklimlendirme çalışmalarımız hızla devam etmektedir.