Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinden Yaşlılar Haftasında Huzurevine Ziyaret

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, Gölcük Necat Çelik Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Filiz Yıldırım, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Ayşe Ustaoğlu, Uz. Dr. Aykut Tantan, Uz. Dr. Eda Altun, Uz. Dr.Sevgi Şengül, Uz. Dr. Zeliha Serindağ, Uz. Dr. Kamile Demirci, Uz. Dr.Zeliha Ulukaradağ, İletişim Asistanı Gülşah Taştan, Sosyal Hizmet Uzmanı Ergin Damat, Hasta İletişim Birim Sorumlusu Semiye Özdemir’den oluşan ekip tarafından yalnız olmadıklarını göstermek için Gölcük Huzurevi sakinlerine ziyarette bulunuldu.

Huzurevinde kalan 23’ü erkek 19’u bayan toplam 42 yaşlımızı ziyaret eden hastane idaresi, doktorları ve diğer sağlık personelleri huzurevi sakinleriyle birlikte pasta kesti. Yaşlılarımızla bol bol sohbet edilerek ziyaretlerin tekrarlanacağı belirtildi.

Hastane idaresi, doktorlar ve diğer sağlık personelinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten huzurevi sakinleri ise ziyaret için teşekkür etti.