Sağlık Eğitim Sokağı Eğitimleri Devam Ediyor

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Hemşireleri tarafından, Barbaros İlköğretim Okulu’ndan 430 öğrenciye el ve genel hijyen konulu eğitim verildi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen “Sağlık Eğitim Sokağı” projesi kapsamında; Barbaros ilköğretim okulundan 430 öğrenciye el ve genel hijyen konularında eğitimlerin ikincisi gerçekleştirildi. Hastane Hemşireleri Tülay Güneri Barış, Zübeyde Yazıcı, Melda Yılmaz ve Gülay Karataş tarafından verilen eğitimlerde öğrencilere el hijyeni ve genel hijyende nelere dikkat edilmesi gerektiği ve hangi durumlar sonrası el ve genel hijyenin önemli olduğu görsellerle desteklenerek anlatıldı. Öğrencilerin interaktif bir şekilde katılım sağladığı eğitimler sonrası Gölcük Barbaros İlköğretim Okulu Müdürü Güney YILMAZ, öğrencilerin verilen eğitimlerden keyif almasından ve bilgilenmesinden doğduğu memnuniyeti dile getirerek eğitmenlere teşekkür etti.