Nöbet Değişimi

Kocaeli kamu hastaneleri Genel sekreteri Dr. Hasan AYDINLIK Bey;

Gölcük Necati Çelik devlet hastanesinde görev yapan hastane yöneticimiz Uz.Dr. Ahmet SARIŞIK’a 19 ay boyunca yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı kendilerine  teşekkür ederim, hastanemizdeki görevini ziyadesiyle yerine getirmiştir .Bundan  Sonraki görevinde başarılar dilerim. İnşallah bu nöbet değişiminin sağlık camiamıza ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ederim.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin yeni yöneticisi olan Uz. Dr. Bahattin  Koç ‘a yeni görevinde başarılar dilerim.

Uz. Dr. Bahattin Koç Kimdir?

1998 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2011 yılında nöroloji ihtisasını tamamladı. Mecburi Hizmetini Siirt Devlet Hastanesi'nde yaptı. Siirt Kamu Hastaneleri Birliği’nde Tıbbı Hizmetler Başkanı olarak görev yaparken yeni görevine atandı.