23 Nisan Programı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Yüzleri Gülümseten Program

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bünyesindeki çocuk sevisinde tedavi gören çocuklar Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen etkinlikte Karadağ’dan ülkemize gelen çocuklarla birlikte kutladı.

Çocuk Servisinde düzenlenen programa Gölcük Belediye Bakanı Mehmet Ellibeş, hastane Yöneticisi Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, hastane yönetimi, çalışanları ile tedavi gören hasta ve hasta yakınları katıldı.

Verilen Hediyelerle Yüzler Güldü

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in hasta yakınları ve çocuklarla tek tek sohbet etmesi onlarla ilgilenmesi gözlerden kaçmadı. Başkan Ellibeş tarafından verilen hediyeler çocukları mutlu ederken, Ebru Sanatçısı Samet Ertürk ile beraber yaptıkları Ebrular keyifli dakikalar yaşanmasına ve ebru sanatının tanınmasına vesile oldu.

Çocuklara Bayram Sevinci Yaşatıldı

Program öncesinde Roterdam İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Semra Çavuş tarafından süslenen servis çocukların büyük beğenisini topladı.

Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Ahmet Sarıışık tarafından bu yıl 2.si organize edilen programda 23 Nisan pastası kesilerek konuklara ikram edildi.