Necati Çelik Devlet Hastanesine Ziyaret

Kamu Hastaneleri Birliği Kocaeli Genel Sekreteri Aydınlık’tan Necati Çelik Hastanesine ziyaret

Kamu Hastaneleri Birliği Kocaeli Genel Sekreteri Dr. Hasan Aydınlık ve yönetimi geçtiğimiz gün Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Sarıışık ve yöneticilerine ziyaret ettiler.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine yapılan ziyarete Kamu Hastaneleri Birliği Kocaeli Genel Sekreteri Dr. Hasan Aydınlık, Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Hasan Direlek, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Öz, Mali Hizmetler Başkanı Dr. Sabri Medisoğlu ziyaret ettiler.

Heyet hastanede incelemeler yaparken Necati Çelik Devlet Hastanesi Baş yöneticisi Ahmet Sarıışık ile birlikte bilgi alışverişinde bulunurken ayrıca heyet daha sonra öğlen yemeğini hastanede birlikte yediler.